tło

POBRANIA

© 2017  Fundacja Underground

Zapraszamy do współpracy

Jeśli jesteś przedstawicielem organizacji pozarządowej promującej komunikację rowerową lub komunikację zbiorową albo osobą fizyczną zainteresowaną współpracą w ramachprojektu „BIKE’owe garaże” – zapraszamy do kontaktu z nami. Być może to dzięki Tobie Twoja gmina będzie już wkrótce posiadała rozwiązanie wspierające ruch rowerowy oraz komunikację zbiorową! Być może dzięki temu i Twoja organizacja będzie miała stałe dochody wspierające Waszą działalność!

Nasza współpraca może mieć wiele wymiarów. Może warto np. skorzystać z naszych doświadczeń i wziąć pod uwagę skorzystanie z mechanizmu budżetu obywatelskiego tak, by znaleźć środki na sfinansowanie stacji dla Twojej gminy.

Przed rokiem nasza koncepcja (wówczas jedynie koncepcja) została zgłoszona do krakowskiego B.O. i w tym roku zostanie zrealizowana w postaci rzeczywistej stacji garażowej na przystanku Bieżanów-Drożdżownia. Jesteśmy przekonani, że nasz system umożliwi osobom mieszkającym w odległości kilku kilometrów od tego przystanku łatwiejsze i tańsze docieranie do miejsc pracy, do szkół i na uczelnie.

Naszym zamiarem jest, by organizacje które przyczynią się do zbudowania stacji na swoim terenie były w przyszłości partnerami projektu i czerpały z tego tytułu korzyści. Zamierzamy bowiem organizacjom tym powierzać (odpłatnie) zadanie dokonywania przeglądów i serwisowania stacji. Może to się okazać dobrym sposobem na dofinansowanie Waszej organizacji.

W przypadku pozytywnej decyzji z Waszej strony oferujemy wkład merytoryczny i szkolenie

Zapraszamy do współpracy

Jeśli jesteś przedstawicielem organizacji pozarządowej promującej komunikację rowerową lub komunikację zbiorową albo osobą fizyczną zainteresowaną współpracą w ramach projektu „BIKE’owe garaże” – zapraszamy do kontaktu z nami. Być może to dzięki Tobie Twoja gmina będzie już wkrótce posiadała rozwiązanie wspierające ruch rowerowy oraz komunikację zbiorową! Być może dzięki temu i Twoja organizacja będzie miała stałe dochody wspierające Waszą działalność!

Przed rokiem nasza koncepcja (wówczas jedynie koncepcja) została zgłoszona do krakowskiego B.O. i w tym roku zostanie zrealizowana w postaci rzeczywistej stacji garażowej na przystanku Bieżanów-Drożdżownia. Jesteśmy przekonani, że nasz system umożliwi osobom mieszkającym w odległości kilku kilometrów od tego przystanku łatwiejsze i tańsze docieranie do miejsc pracy, do szkół i na uczelnie.

Naszym zamiarem jest, by organizacje które przyczynią się do zbudowania stacji na swoim terenie były w przyszłości partnerami projektu i czerpały z tego tytułu korzyści. Zamierzamy bowiem organizacjom tym powierzać (odpłatnie) zadanie dokonywania przeglądów i serwisowania stacji. Może to się okazać dobrym sposobem na dofinansowanie Waszej organizacji.

W przypadku pozytywnej decyzji z Waszej strony oferujemy wkład merytoryczny i szkolenie.

Regulamin

Więcej o projekcie