tło

POBRANIA

© 2017  Fundacja Underground

Zapraszamy do współpracy

Jeśli jesteś przedstawicielem organizacji pozarządowej promującej komunikację rowerową lub komunikację zbiorową albo osobą fizyczną zainteresowaną współpracą w ramachprojektu „BIKE’owe garaże” – zapraszamy do kontaktu z nami. Być może to dzięki Tobie Twoja gmina będzie już wkrótce posiadała rozwiązanie wspierające ruch rowerowy oraz komunikację zbiorową! Być może dzięki temu i Twoja organizacja będzie miała stałe dochody wspierające Waszą działalność!

Nasza współpraca może mieć wiele wymiarów. Może warto np. skorzystać z naszych doświadczeń i wziąć pod uwagę skorzystanie z mechanizmu budżetu obywatelskiego tak, by znaleźć środki na sfinansowanie stacji dla Twojej gminy.

Przed rokiem nasza koncepcja (wówczas jedynie koncepcja) została zgłoszona do krakowskiego B.O. i w tym roku zostanie zrealizowana w postaci rzeczywistej stacji garażowej na przystanku Bieżanów-Drożdżownia. Jesteśmy przekonani, że nasz system umożliwi osobom mieszkającym w odległości kilku kilometrów od tego przystanku łatwiejsze i tańsze docieranie do miejsc pracy, do szkół i na uczelnie.

Naszym zamiarem jest, by organizacje które przyczynią się do zbudowania stacji na swoim terenie były w przyszłości partnerami projektu i czerpały z tego tytułu korzyści. Zamierzamy bowiem organizacjom tym powierzać (odpłatnie) zadanie dokonywania przeglądów i serwisowania stacji. Może to się okazać dobrym sposobem na dofinansowanie Waszej organizacji.

W przypadku pozytywnej decyzji z Waszej strony oferujemy wkład merytoryczny i szkolenie

Zapraszamy do współpracy

Do współpracy zapraszamy nie tylko samorządy lokalne. Również jeśli jesteś przedstawicielem organizacji pozarządowej promującej komunikację rowerową lub komunikację zbiorową albo osobą fizyczną zainteresowaną współpracą w ramach projektu „BIKE’owe garaże” – zapraszamy do kontaktu z nami. Być może to dzięki Tobie Twoja gmina będzie już wkrótce posiadała rozwiązanie wspierające ruch rowerowy oraz komunikację zbiorową! Być może dzięki temu i Twoja organizacja będzie miała stałe dochody wspierające Waszą działalność!

W 2016 roku nasza koncepcja (wówczas jedynie koncepcja) została zgłoszona do krakowskiego B.O. i została przekazana do realizacji. Jesteśmy przekonani, że nasz system umożliwi osobom mieszkającym w odległości kilku kilometrów od tego przystanku wyposażonego w Inteligentne Garaże Rowerowe łatwiejsze i tańsze docieranie do miejsc pracy, do szkół i na uczelnie.

Naszym zamiarem jest, by organizacje które przyczynią się do zbudowania stacji na swoim terenie były w przyszłości partnerami projektu i czerpały z tego tytułu korzyści. Zamierzamy bowiem organizacjom tym powierzać (odpłatnie) zadanie dokonywania przeglądów i serwisowania stacji. Może to się okazać dobrym sposobem na dofinansowanie Waszej organizacji.

W przypadku pozytywnej decyzji z Waszej strony oferujemy wkład merytoryczny i szkolenie.

Regulamin

Więcej o projekcie

Współpraca

Do pobrania

Panie Marszałku, Prezydencie, Burmistrzu, Wójcie!

Zapytaj swoich urzędników skąd wzięliśmy sposób na Twoje korki!

Tak, znaleźliśmy sposób na przekonanie części spośród codziennych podróżnych do korzystania z komunikacji publicznej. Nasze Inteligentne Garaże Rowerowe dają gwarancję dostępności osobnego boksu garażowego dla KAŻDEGO, kto jednym dotknięciem własnego telefonu zarezerwuje sobie wyłączne prawo do bezpiecznego  i bezpłatnego korzystania z niego nawet przez cały dzień.

Nasz system spowoduje, że część codziennych podróżnych wybierze nareszcie komunikację publiczną!

ŻADEN SYSTEM NA ŚWIECIE nie daje podróżnym

tej bezpłatnej usługi!

"Przybliżymy"  każdy przystanek!

OTO NASZ SPOSÓB NA KORKI!

Zapraszamy do współpracy organizacje pozarządowe!

Wykorzystajcie swój potencjał! Pójdzie naszą drogą: zgłoście Inteligentne Garaże Rowerowe do swojego budżetu obywatel-skiego. Dzięki temu Wasza gmina zyska świetne urządzenie, które zmniejszy korki, hałas, zanieczyszczenie powietrza. Wam z kolei będą wpływać stałe środki na utrzymanie Waszej organizacji.

Dowiedzcie się jak to działa - zadzwońcie do nas, a my Wam powiemy jak to było w naszym przypadku.