PROGRAM

GRY WOJENNE UNDERGROUND to eksperymentalna próba połączenia wiedzy ekspertów z kilku dziedzin istotnych z punktu widzenia budowania koncepcji geostrategicznych ze specjalistyczną wiedzą i/lub fantazją młodych (czujących się młodo) patriotów. Osób chętnych do podjęcia wyzwania zebrania - w ekstremalnie krótkim czasie - rzeczywistych danych dot. terytoriów biorących udział w grze oraz stworzenia idei współpracy między terytoriami, regionami i państwami w celu wytworzenia lewarów istotnych w grze geopolitycznej mocarstw i hegemonów.

Szukamy osób uważających się za inteligentnych, ambitnych, ale i towarzyskich. Osób, które umieją grać ostro i potrafią być skutecznymi. Chcą wpływać na innych i na rzeczywistość, ale też szanują własne słabości. Osób, które chcą poznawać ciekawych ludzi, ale też chcą dać się poznać.

Jaka zatem będzie ta gra? Dokładnie taka, jaką sami stworzycie. My dajemy tylko dostęp do ekspertów, którzy będą pełnili role "strażników świata" (hegemonów), dogodne miejsce do rozgrywki i ogólny scenariusz jej przebiegu.